MarrasAho

Toiminta

Kilpailut ja näyttelyt

Marrasahossa järjestetään satunnaisesti sekä jaoksen alaisia, että villejä kisoja kaikilla ratsastuksen osa-alueilla. Näyttelyissä keskitytään piirroskuviin.

Kaikki tulevat kilpailut löytyvät etusivun tapahtumakalenterista.

Tarinatoiminta

Marrasahossa ei järjestetä hoitaja- tai yksityistoimintaa, ja tarinoita kirjoitellaan vain hevosten omiin päiväkirjoihin.

Marrasaho kuitenkin kytkeytyy vahvasti Kalkkivuoren kylän toimintaan, ja talli esiintyy Ratapihan Ratsutallin tarinoissa. Hahmot ja hevoset saattavat siis vilahdella Ratapihan päiväkirjoissa.

Kasvatus

Kasvatteja syntyy vuosittain pieniä määriä suomenhevosilla nimen Marrasahon alle, puoliverisillä joko nimen MARR alle, tai ilman kasvattajaliitettä ja muilla roduilla sovelletaan jotakin edellisistä. Tavoitteemme jalostuksessa on kasvattaa tasapainoisia hevosia, joilla on hyvät eväät omaan painotuslajiinsa. Tärkeämpää kasvatuksessa on hyvä laatu kuin määrä.
Varsat kasvavat vieroitusikään asti emonsa kanssa, jonka jälkeen ne siirtyvät pihattoon. Varsoja käsitellään päivittäin, ja niitä opetetaan ihmisen käsittelyyn heti syntymästä lähtien.

Myyntiehdot:
Hevonen tulee rekisteröidä Virtuaaliseen Ratsastajainliittoon ja sen kasvattajaksi ilmoitetaan VRL-02890 tai MARR8645 ja kasvatusmaaksi Suomi.
Hevosen sivut tulee ilmoittaa kasvattajalle kahden viikon kuluessa ostopäivästä.
Jos hevonen myydään eteenpäin, olisi suotavaa, että uusi osoite ilmoitetaan kasvattajalle.

Syntyneet kasvatit:
ei vielä kasvatteja

VIRTUAALITALLI | Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja  |  Ulkoasun kuvat © Helena [VRL-02890]